“Dance at Work heeft een workshop georganiseerd tijdens onze Circular Economy BOOSTcamp, een driedaags event waar 100 professionals aan deelnemen. Tijdens dit event werd veel van de deelnemers gevraagd. Zij moesten in een zgn. ‘pressure cooker’ setting ingewikkelde cases uitwerken en proberen te versnellen. Wij als organiserend team zochten naar een echte break out vorm om de mensen even uit hun hoofd te halen en vonden dat in de Dance At Work workshop. Een goede manier voor mensen om uit hun keurslijf te stappen, maar ook om hun eigen onzekerheden onder ogen te zien. Voor sommige deelnemers was dit erg confronterend, maar de meeste mensen vonden het juist verrijkend en bevrijdend. Het was in ieder geval een veel besproken werkvorm, die zeker heeft bijgedragen aan verdere teambuilding.

Horst en Mark zijn echt geïnteresseerd in hun klant. Ze vinden het essentieel om goed vooronderzoek te doen, zodat hun diensten optimaal aansluiten bij waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. Vanwege hun focus op het oplossen van onderhuidse problemen, zou ik ze zeker aanraden aan organisaties die hier normaal weinig aandacht aan besteden. Binnen veel organisaties is het inzicht, waar Dance at Work naar streeft, nog ondergewaardeerd. Terwijl het essentieel is dat je elkaar als team beter gaat begrijpen. Daarnaast zijn Mark en Horst ook nog erg sympathieke heren, dus nodig ze zeker eens uit!”

Godard Croon | Projectmanager Circulaire Economie, MVO Nederland

Dance At Work heeft 90 multidisciplinaire geesten, sustainable idealisten uit alle hoeken van het land, in 3 teams op voortreffelijke wijze naar ongekende hoogte gekregen en ze groepsgewijs een doorbraak in de circulaire economie laten bewerkstelligen.”

Bas Luiting | CEO BB-Bricks