Wat is het

Dance at Work is groepcoaching. Pijlers van ons werk zijn professionele identiteit, bewustzijnswerk, beweging (letterlijk) en muziek.

Wat doen we

We zorgen door onze inrichting en opbouw van ons programma, dat er een toegewijde en vertrouwde situatie ontstaat. Want (het aangaan van) vertrouwen in jezelf en de ander is de basis van onze sessies. In onze training gaan oefeningen en bewegen (dansen op muziek) hand in hand. Elke situatie, waar de training op is gericht, is anders. We gebruiken daarom verschillende interventies om de situatie helder te krijgen, te ondersteunen en een plaats te geven. Onze oefeningen zijn verbaal en tegelijkertijd voor het overgrote deel zonder weerwoord, discussies of gesprekken. Dat doen we in het dagelijkse leven al genoeg. Vervolgens delen de deelnemers met 2 of 3 collega’s hun persoonlijke realisaties en hun idee hoe haar of zijn persoonlijke en professionele doel verder te bereiken. We houden de sessies het liefst 3 keer met een interval van 3 weken. Voor onze meerdaagse interval trainingen houden we een intake met alle deelnemers.

Wat we leveren

Vrijer worden op de werkvloer                                                                     Mentale wendbaarheid en creativiteit                                                      Verhoogd bewustzijn van elkaars kwaliteiten & uitdagingen                        Besef van wederzijdse afhankelijkheid                                                             Beter gebruik maken van elkaars kennis en capaciteiten                      

Investering

Een sessie duurt ruim 1 dagdeel en kost € 1400,- ex 21% BTW voor groepen tot 21 deelnemers. 

Interessant

Uit onderzoek blijkt dat succes met innovatie vandaag de dag voor 75% bepaald word door sociale innovatie. Organisaties met een hogere medewerkersbetrokkenheid hebben 27% minder ziekte-verzuim, 18% hogere productiviteit en 18% meer aandeelhouderswaarde. (Wolberda, Sociale Innovatie 3.0)